Spelmatinee Update #6: Meekijken in Assen bij de Bartje Drive (Bridgen)

mons12 Bridge, Spelmatinee Update

Dit jaar kon Spelmatinee (onder de noemer van MONS) achter de schermen meekijken bij een bridgedrive. Spelmatinee gaat namelijk vanaf 2019 een 52-tal Bridgedrives organiseren. Dit gaat zij doen vanuit diverse concepten.

Met de kroegentocht van de Bridgeclub Assen35 waren we als organisatie al langer bekend. Zo hebben we twee jaar lang het boekje uitgegeven en zorgden we voor wat extra sponsoring.

Dit jaar was de rol van MONS-Spelmatinee vooral op de achtergrond. We hebben in samenwerking met WelZoWijs een aantal kleine zaken geprobeerd. Kleine noviteiten die niet altijd standaard zijn bij een bridge-event.

Jongeren van WelZoWijs hebben meegedaan in de commerciële tak van de organisatie, er was een selfie-actie bedacht voor deelnemers en ludieke prijzen. Ook waren er mystery-guests die als deelnemer veel leuke goede informatie kunnen geven voor een nog betere beleving bij volgende bridge-events.

Spelmatinee is een MONS-initiatief om jong en oud te verbinden met hulp van spelen en spelletjes. We doen dit in diverse concepten. Modulair toepasbaar. Eén hiervan is met het kaartspel Bridgen. In de afgelopen jaren hebben MONS en andere organisaties veel ervaring opgedaan met Bridgen.

Assen is één van de pilot-plaatsen waar Spelmatinee diverse activiteiten opzet en uittest.