VVV Ermelo en MONS gaan samen nieuwe initiatieven aanjagen

In Ermelo Groeit by mons12

De VVV in Ermelo ook bekend als Ermelo Buitenleven gaan de komende 1,5 jaar gezamenlijk nieuwe initiatieven aanjagen. Deze initiatieven hebben als doelstelling om nieuwe vormen van ondernemend gedrag en inkomsten te generen voor de VVV Ermelo.

Voor veel maatschappelijke organisaties is het zeer welkom om naast bestaande subsidie inkomsten nieuwe inkomsten te generen. MONS en de VVV Ermelo gaan jongeren met nieuwe frisse blikken laten nadenken o.a over nieuwe projecten. Dit zijn zowel jongeren uit Ermelo, alsmede daarbuiten.

MONS ondersteunt organisaties in gemeente Ermelo via het project Ermelo Groeit. Een initiatief om jong en oud mee te laten denken over hoe kun je creativiteit, gezelligheid en vitaliteit in Ermelo kunt stimuleren.
Voor meer informatie over Ermelo Groeit neem dan contact op met projectleider Erik Broekhuis.