Vrijwilligers ideeën komend jaar naar WelZoWijs

MONS deed afgelopen jaar al enige stappen in een project voor innovatief Vrijwilligerswerk. Als maatschappelijke dochter van WelZoWijs behoorde dit tot een van haar kerntaken. Omdat per 1-01-2020 WelZoWijs en MONS na vijf jaar uit elkaar gaan worden de activiteiten ten bate van innovatief vrijwilligerswerk komend jaar aangejaagd door WelZoWijs.
Joffrey was binnen het team van MONS de aanjager van dit concept. Omdat hij ook werkzaam is bij WelZoWijs is de overdracht geen enkel probleem.
WelZoWijs is namelijk expert in pionieren en gaat met diverse concepten aan de slag om meer met vrijwilligerswerk te doen.
MONS zal naar verwachting wel lid blijven van het NOV en zal als project vrijwilligerswerk definitief zijn vorm krijgt uiteraard er weer een rol in gaan krijgen.