Wie zijn we

Wij stimuleren maatschappelijke projecten. Dit doen wij altijd vanuit het oogpunt ondernemerschap en ondernemend gedrag. Wij ondersteunen nieuwe en bestaande projecten. Bij projecten die wij ondersteunen richten wij ons in bijzonder op mensen die al een project hebben en op deelgebieden hulp kunnen gebruiken.Bij projecten die we doen krijgen diverse doelgroepen extra kansen en ruimte om zich te ontwikkelen.

Onze eerste projecten gaan terug tot 1999. Ruim 20 jaar geleden al. Een aantal van deze projecten lopen nog steeds. In 2013 werd MONS in zijn huidige naamstelling opgericht.  


Waarom MONS

  • Meer dan 20  jaar ervaring in alle fronten van het publieke domein en ondernemersschap
  • Specialist op 1 gebied niet meer, niet minder
  • We werken met jong en oud
  • Mens, Mileu en Maatschappij tellen mee
  • Biedt werk voor mensen, die niet op een reguliere manier aan werk komen
  • Helder, duidelijk en transparant
  • Bescheidenheid siert de mens bij ons staan projecten die we ondersteunen altijd centraal
 

Onze werkwijze

1


Bij stap 1 draait het om kennismaken. Advies vraagt vertrouwen Mocht je ons inschakelen, dan gaat het over ondernemen. Over heel veel zaken. Belangrijk dus dat het klikt. Je moet het goede gevoel hebben. Daar kom je maar op één manier achter: door kennis te maken en jouw wensen te bespreken. Meer met ondernemen is makkelijker dan je denkt. Het begint met een oriënterend gesprek met ons. Kortom, we beginnen graag met kennismaken. Dit is de eerste stap naar een advies die bij jou past. Vrijblijvend kijken of we tot een goede match gaan komen, wederwijds.

2


Bij stap 2 gaan we samen verder in gesprek Voordat je je oriënteert op de mogelijkheden, is het prettig om te weten wat je budget is. Wat zijn de belangrijkste zaken die er binnen je organisatie spelen? Welke valkuilen zijn er en wat is het draagvlak binnen je de organisatie. Laten we dieper in gesprek gaan over je vragen. Welke mogelijkheden kunnen wij bieden hierin. Een prettig gesprek, eerlijk advies en de beste oplossing. Zodra wij jouw wensen kennen kunnen wij aan de slag met ons advies en ontvang je een definitief projectvoorstel. We koppelen de vraag aan de juiste adviseur en gewoon lekker aan de slag.

3

Stap 3 is uitvoeren en monitoren. Tijdens de duur van de opdracht geven we je, gevraagd en ongevraagd, advies. Zo zorgen wij ervoor dat jij bij wijzigingen van jouw doelstellingen, risicobereidheid en financiële positie, of bij veranderingen waar je niet zelf voor hebt gekozen, prettig kunt aanpassen. Door dit te doen hebben we doorlopende evaluatie van de gezamenlijke missie die we nastreven.
Ieder projectbureau geeft ‘standaard’ nazorg. Maar we doen meer: we informeren je ook graag over belangrijke wetswijzigingen en vernieuwde producten voor het project. Die kunnen namelijk positieve gevolgen hebben voor je organisatie. We adviseren je over de beste oplossing.

Met deze partijen mochten wij al samenwerken

Stichting MONS wordt mede financieel mogelijk gemaakt door: